TOP termékek

Hírek

2023.01.05 15:38

CSÖKKENTETTÜK a minimális rendelési mennyiséget! Januárban most már 6000Ft-os kosárértékért is tudsz rendelni, az eddigi 15.000Ft-os rendelési minimum helyett!!! Fantasztikus lehetőség, semmiképp se hagyd ki! 

2022.12.18

Kedves vásárlóink,

December 30. és január 9. között SZABADSÁGON leszünk.
 
Ez azt jelenti, hogy ez idő alatt a rendelések visszaigazolása, a csomagok postázása, a személyes átvétel és az ügyfélszolgálat is szünetel.
 
Rendelést természetesen változatlanul tudtok leadni a webáruházban, azonban csak január 9-én, hétfőn fogjuk tudni ezeket feldolgozni és visszaigazolni.
 
Addig is kellemes év eleji töltődést kívánunk mindenkinek (aki megteheti) :)

 

Hírek

Bemutatkozás
2022.08.24

Örömmel jelentjük, hogy (nagyon) hosszadalmas munkálatok után végre elindult az ÁsványABC

Ha főleg ásvány gyöngyöket használsz, mindenképp tekintsd át a kínálatunkat, hiszen jóval kedvezményesebb nagyker áron juthatsz itt a termékekhez! Nem fontos, hogy vállalkozó legyél, mert a nagyker árak mindenkire egységesen érvényesek! A minimális kosárérték 15.000Ft!


✨Ebben a webshopban kizárólag olyan termékekkel találkozhattok majd, amelyek az ásványokhoz kapcsolódnak: jelenleg gyöngyök találhatók a készletben, de hamarosan bővülünk marokkövekkel, szappankövekkel, furat nélküli golyókkal, masszázs eszközökkel...


Igyekszünk minél hamarabb bővíteni a választékot és minél színesebbé tenni a kínálatunkat!


Szívből reméljük, hogy elnyeri tetszésedet az új webáruház és örömmel válogatsz majd az ásványaink közül (is)!

Vissza